Prikazuje se svih 2 rezultata

 • Facial cleansing gel

  Nježan gel učinkovito će ukloniti šminku, nečistoće i višak sebuma s lica, bez isušivanja kože. Formuliran je s nježnim i učinkovitim prirodnim tenzidima kako bi kožu nježno očistio, a dodatak ovlaživača sprečava isušivanje.  Ostavlja kožu osvježenom i čistom, bez neugodnog osjećaja zatezanja. Može se upotrijebiti kao jedino sredstvo za čišćenje ili u kombinaciji s mlijekom ili uljnim čistačima kao zadnji korak u čišćenju kože. Pogodan je za sve tipove kože, pa i onu osjetljivu.

  Upotreba: malu količinu gela nanijeti na vlažne dlanove da se zapjeni te potom nježno izmasirati lice. Isprati toplom vodom i nastaviti s redovitom njegom lica.

  99,00 kn
 • Take it off cleansing balm

  Take it off je nježan balzam idealan kao prvi korak čišćenja lica i uklanjanja šminke.  Formuliran je kako bi u potpunosti otopio nečistoće, šminku i kreme sa UV filterima, a da u isto vrijeme ne isušuje kožu.
  Pogodan za sve tipove kože uključujući osjetljivu kožu i kožu na području oko očiju.
  U dodiru s vodom pretvara se u mlijeko i učinkovito uklanja šminku uključujući i vodootporne proizvode.
  Može se koristiti i za uklanjanje šminke oko očiju.

  Upotreba: malo balzama nanijeti na lice i potom nježno izmasirati kožu minutu do dvije, dok se šminka ne počne otapati. Nakon toga dlanove namočiti pod mlakom vodom i još kratko izmasirati kožu lica. Balzam će se u dodiru s vodom pretvoriti u mlijeko i lagano isprati s kože. Lice isprati pod mlakom vodom i po potrebi čišćenje završiti nježnim gelom za umivanje.

  99,00 kn