DOSTAVA
Naručene proizvode, osim proizvoda u pretprodaji, šaljemo dostavnom službom GLS ili putem hrvatske pošte u roku od 5 dana od dana primitka narudžbe odnosno uplate. Troškove slanja i pakiranja snosi kupac, osim za narudžbe vrijednosti iznad 300,00 kn. Troškovi slanja iznose:
– 0,00 kn (besplatno) za narudžbe iznad 300,00 kn vrijednosti
– 25,00 kn za narudžbe ispod 300,00 kn vrijednosti.

Kupac će nakon predaje narudžbe primiti potvrdu narudžbe elektroničkom poštom.

U slučaju da kupac naručenu robu odbije preuzeti bez opravdanog razloga zadržavamo pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave.

NAČIN PLAĆANJA
Jednokratno plaćanje:
– općom uplatnicom / internet-bankarstvom
– pouzećem.

OPCIJA općom uplatnicom odnosi se na plaćanje unaprijed prijenosom sredstava na naš transakcijski račun. Nakon što završite kupnju, obradit ćemo vašu narudžbu i poslati vam ponudu s podacima za uplatu.
U slučaju plaćanja općom uplatom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada Arca verde d.o.o. zaprimi potvrdu da je iznos narudžbe uplaćen.

OPCIJA plaćanja pouzećem odnosi se na plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja robe dostavnom službeniku. Slanje pouzećem nije moguće za artikle u pretprodaji. Opcija plaćanja pouzećem dodatna je usluga dostavne službe i kao takva dodatno se naplaćuje te stoga uvećava iznos poštarine.

AKCIJSKE CIJENE vrijede isključivo dok traje akcija. Odgoda slanja ili preuzimanja proizvoda na akciji moguća je isključivo ako su proizvodi plaćeni unaprijed. Rezervacija za vrijeme akcije nije moguća, nakon isteka akcije svi artikli imat će redovnu cijenu.

Naručeni proizvod, ovisno o tome je li dostupan na skladištu, prodavatelj isporučuje u najkraćem mogućem roku. Za proizvode koji su u pretprodaji rokovi dostave posebno su definirani.