Green Girl kozmetika rezultat je višegodišnjeg predanog rada kako bi se na tržistu ponudila prirodna kozmetika s visokokvalitetnim sastojcima, prilagođena svakom tipu njege. Ipak, nije riječ o klasičnoj prirodnoj kozmetici jer se osim osnovnih sastojaka (kvalitetna bilja ulja, voda) u izradi koriste i mnoge aktivne komponente koje sinergijski djeluju i novitet su na hrvatskom tržistu prirodne kozmetike. Aktivne komponente pomno su birane i kombinirane s ostalim sastojcima kako bi ciljano djelovale na specifične potrebe svakog tipa kože.

U svojoj misiji prirodnosti GG kozmetika ne pristaje na kompromise te svojom transparentnošću garantira 100% prirodne neškodljive sastojke i sastojke dozvoljene u prirodnoj kozmetici.

Ako se u budućnosti u proizvodima nađu komponente koje nisu u potpunosti prirodne, to će biti posebno naglašeno, a i u tom slučaju radit će se isključivo o sigurnim i neškodljivim sastojcima.

U izradi GG kozmetike posebna se pozornost pridaje kvaliteti sirovina i sastojaka. Bila riječ o njezi kože, kose ili tijela, u svakom GG proizvodu kriju se isključivo sirovine vrhunske kvalitete porijeklom iz Europske unije. Primjerice, sva su ulja hladno prešana i proizvod su vrhunskih proizvođača.

Koncept brenda zasnovan je na ‘cruelty-free’ filozofiji te se u izradi kozmetike ne koriste sirovine životinjskog porijekla, a i kozmetika nije testirana na životinjama. U budućnosti se među sirovinama mogu pronaći isključivo pčelinji vosak i med, što će kod svakog proizvoda biti posebno naglašeno.

Višegodišnja i uspješna neposredna komunikacija s krajnjim korisnicima te osluškivanje potreba tržišta rezultirali su proizvodima koji u potpunosti odgovaraju na potrebe i specifične zahtjeve najrazličitijih tipova kože.

Pomno birani sastojci kontroliranog porijekla, stručnost, znanje i pozornost pri izradi točnih formula i receptura glavni su segmenti GG kozmetike koji garantiraju kvalitetne proizvode, posebno osmišljene i kreirane kako bi zadovoljili potrebe i najzahtjevnije kože. Kvaliteta se ogleda i u samoj teksturi proizvoda, koja je lagana i nemasna te ostavlja ugodan osjećaj na koži.

Garancija kvalitete GG proizvoda svakako je i odličan ‘feedback’ zadovoljnih korisnika, kojih je svakim danom sve više.