Prikazuje se 1 rezultat

 • Hydrating Serum Light

  Hydratin serum light lagani je serum za dubinsku hidrataciju svih tipova, a posebno masnih i mješovitih tipova kože sklonih upalnim procesima.
  Serum je bez ulja, brzo se upija i ne zatvara pore.
  Visok udio moćne kombinacije uree, niacinamida, hijalurona i ekstrakta krastavca jača hidrolipidni sloj kože i sprečava osjećaj zatezanja i perutanje izazvano dehidracijom kože.
  Koncentracija od 5 % niacinamida osim što vlaži kožu te smanjuje produkciju sebuma  djeluje i na hiperpigmentacijske mrljice, poboljšava teksturu kože te djeluje na akne i ostala upalna stanja kože.
  Dodatak vitamina F i E uz ekstrakt krastavca djeluje antioksidativno te pomaže smanjiti oksidaciju sebuma, čime se smanjuje i nastanak mitesera.
  Lagana i brzoupijajuća tekstura pri nanošenju daju intenzivan osjećaj hidratacije, a bez neželjenog filma na licu. Ne sadrži ulja i neće stvarati masni sloj na površini kože, a brzo upijanje i lagana tekstura čine ga dobrom podlogom za šminku. Prikladan je za korištenje i kod jako osjetljive kože.
  Proizvod ne sadrži dodatne mirise, silikone, parabene, alkohol i druge iritanse.
  Pakiran je u airless bočicu s pumpicom koja osigurava higijensko korištenje i zadržava svježinu sastojaka.
  Upotreba: ujutro i navečer nakon čišćenja lica. Nanijeti malu količinu seruma na cijelo lice, nježno umasirati i pričekati da se upije te prema potrebi nanijeti kremu.
  Serum je dobar izbor za sve tipove kože. Masnijim tipovima mogao bi odgovarati samostalno, a suhim će tipovima odgovarati kao dodatna njega ispod hranjivih krema.

  159,00 kn